Spartling

Spartling

En god omgang spartling kan gøre mirakler for ujævne, bulede eller bare uensartede vægge. I de værste tilfælde vil det være nødvendigt med fuldspartling af væggen, mens pletspartling kan klare jobbet i mindre slemme tilfælde. Uanset hvad, giver en god omgang spartling dig de bedste forudsætninger for, at det færdige resultat af malerarbejdet bliver helt perfekt.

Hos Nykjærs Malerfirma har vi den rette erfaring og uddannelse til at sikre et professionelt og flot resultat, hver gang vi spartler for dig. Spartling kræver nemlig den helt rette teknik og især ved fuldspartling kan det være svært at få en ensartet overflade. Derfor holder vi os altid opdaterede på de nyeste teknikker, så du har garanti for det bedste resultat. Men teknikken i sig selv er ikke nok: Vi sørger for kun at bruge kvalitetsprodukter, så du får et langvarigt og holdbart resultat.

Vil du have en perfekt spartling af din vægge og lofter? Eller er det for at genopfriske det ældre, slidte hus? Hos Nykjær Maler kan vi klare alle former for spartling, så du får de bedste forudsætninger for et perfekt efterfølgende malerarbejde. Kontakt os på knappen nedenfor eller ring til René på 40 30 54 38 eller Diana på 61 20 10 73 og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med spartling af dit hjem.

Derfor er spartling vigtigt for det færdige resultat

Når det kommer til renovering af vægge – hvad end det handler om maling af hus, tapetsering eller noget tredje – ønsker de fleste et ensartet resultat, som holder i mange år. Det kræver selvfølgelig, at malerarbejdet bliver gjort ordentligt, men det er ikke altid nok i sig selv. Malingen kan kun blive så ensartet, som den overflade der males på, så derfor er det vigtigt at skabe de bedste forudsætninger for sig selv. Og det er præcis hvad godt spartelarbejde er. En god omgang plet- eller fuldspartling er det bedste grundlag for at skabe et perfekt resultat, som holder sig flot længe. Hvis væggen er ujævn, bør du derfor altid prioritere at få spartlet. Hos Nykjærs Malerfirma hjælper vi dig med at vurdere, om det er nødvendigt med en fuldspartling, eller om du kan klare dig med mindre. På den måde bliver arbejdet ikke større end nødvendigt – og du er fortsat sikker på at få et perfekt resultat.

Vi klarer spartling af alle rum. Uanset, om det er kontoret der skal have en make-over, tilbygningen, hvor de rå vægge skal gøres klar til maling eller en renovering af badeværelset, kan du være sikker på et perfekt resultat, hvis vi klarer spartlingen. Og hvis du vil have hjælp til det efterfølgende malerarbejde, klarer vi også gerne det. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.