Facademaling

Vil du give dit hus et ansigtsløft med en facademaling? En veludført facademaling kan have mange forskellige funktioner. Det kan være for at beskytte træværket mod vind og vejr, for at forlænge bygningens levetid, eller slet og ret for at forbedre bygningens udseende. Dog kan facademaling hurtigt vise sig at være en stor opgave. Derfor kan det være en god idé at få din næste facademaling klaret professionelt.

Hos Nykjærs Malerfirma har vi mange års erfaring med at male alle slags bygninger bygninger, og vi ved, hvad der skal til for at få et flot og holdbart resultat. Vores dygtige malere har det nødvendige værktøj og den nødvendige viden om, hvordan facademalingen klares bedst muligt. Og vi holder os altid opdaterede på nyheder inden for malerfaget, så vi kan tilbyde dig den bedste løsning.

En facademaling er en investering i din bolig. Og med den rette udførsel er det også en god investering. Derfor sørger vi altid for at give dig rådgivning og vejledning i forhold til valg af farve og materialer, så du får det bedste resultat. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du opnår det resultat, du ønsker. Vi hjælper dig i mål med din facademaling, hvad end det er den jævnlige vedligeholdelse, i forbindelse med renovering eller fordi, farven på din facade skal skiftes. Nykjærs Malerfirma er en troværdig samarbejdspartner, og vi går ikke, før du er tilfreds. Vi lægger en ære i godt malerarbejde og sørger for at overholde deadlines og aflevere et flot og professionelt resultat hver gang.

Skal din boligs facade genopfriskes? Nykjærs Malerfirma står klar til at hjælpe dig med at give din bolig en flot og holdbar facademaling, som du sætter pris på i mange år.

Maling af facader på alle huse 

Facaden på din ejendom er næsten altid det første, dine gæster ser. Derfor er det vigtigt, at den fremstår velholdt og giver det udtryk, du ønsker. Når du vælger Nykjærs Malerfirma til at male din facade, kan du være sikker på, at resultatet bliver godt. Og det er uanset, hvilket materiale din facade består af. Vi har erfaring med maling af alle de gængse overflader: Træ, beton, stål, mursten mm., og vi garanterer en flot facade, når arbejdet er færdigt – uanset overfladen.  

Med andre ord har din facade virkelig stor betydning for din ejendoms identitet. Vælg Nykjærs Malerfirma, når din facade skal friskes op, så din bolig kan fremstå præcis som du ønsker. Tag kontakt på 61 20 10 73 (Diana) eller 40 30 54 38 (René), og få et uforpligtende tilbud på facademaling.