Maling af hus

Maling af hus på Fyn, i Trekantområdet og resten af Danmark

Trænger dit hjem til at blive genopfrisket, eller vil du ændre udtrykket med en ny farve? Hos Nykjærs Malerfirma tilbyder vi maling af hus, så du kan give nyt liv til dit hjem. I samarbejde med dig finder vi de helt rigtige farver, der passer til rummene og giver det det ønskede udtryk til dit hjem. Et nymalet hus kan være med til at skabe ny energi og inspiration for dem, der bor i det. Ønsker du fx at dit hjemmekontor skal understøtte kreativitet og produktivitet? Vælg en mere frisk farve i stedet for den klassiske knækkede hvid. Det kan også være, at du ønsker en flot, men rolig farve til børneværelset, som hjælper barnet med at falde til ro om aftenen. Uanset hvad dine ønsker er, står vi klar til at rådgive dig om forskellige farvers udtryk, farvesammensætninger og lysindfald, så du får den helt rette maling. Og det er uanset, om det er hele huset, der skal have en overhaling eller blot et enkelt rum. Når det kommer til maling af hus, er det selvfølgelig ikke nok at male indendørs. Derfor tilbyder vi også maling af facade, så du kan få det helt rette udtryk både inde og ude.

Vi har mange års erfaring med meget forskellige maleropgaver, og vi er parate til at sætte kulør på dit hjem. Uanset om din opgave er en del af en større renovering eller et nybyg-projekt, eller om det er et mindre maleprojekt, så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på knappen herunder hvis du ønsker hjælp til maling af hus og få gode råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Genopfrisk dit hjem med hjælp fra Nykjærs Malerfirma

Har du lige overtaget dit nye hus? Ofte vil det være nødvendigt med en ny omgang maling af huset, især hvis det er et ældre et af slagsen. Moden ændrer sig hele tiden, og derfor kan et ældre hus have mange farvevalg, der ikke passer til den stil, du ønsker i dit hjem. Men for det utrænede øje kan det være svært at forestille sig, hvordan en bestemt farve kommer til at give sig ud i den nye stue eller det nye køkken. Og det gælder især, hvis rummene endnu er umøblerede. Hos Nykjærs Malerfirma har vi den rette erfaring, så vi kan hjælpe dig med at tage de helt rigtige farvevalg, når det kommer til maling af huset. Den rette omgang maling kan give et helt nyt udtryk til dit hus og hjælpe dig med at skabe det hjem, du drømmer om.

En indvendig husmaling er ofte nok til at få slidte vægge og lofter til at fremstå så gode som nye. Men der kan være tilfælde, hvor det ikke er nok. Her vil det være nødvendigt med en omgang spartling, som vi også gerne klarer. Og inden arbejdet går i gang, rådgiver vi dig selvfølgelig, så du kan beslutte om maling af huset er nok, eller om det kræver mere.