Om Nykjærs Malerfirma

Familievirksomheden Nykjærs Malerfirma

I vores familievirksomhed har vi en høj standard og er dygtige og flittige i vores malerarbejde. Stoltheden omkring vores malerarbejde er vigtig for os, og det er samtidig også din garanti for stor tilfredshed og kvalitet. På baggrund af vores mange års erfaring har vi også et godt øje for valg af farver og giver gerne rådgivning – både til privatprojekter og erhvervskunder.

Nykjærs Malerfirma ejes af Diana og René Nykjær.
Vi er en virksomhed i vækst, der blev vindere af Nordfyns Iværksætterpris i 2019. Vi er stolte af vores håndværk! Omhyggelighed og effektivitet er kernekompetencer i vores arbejde samtidig med, at vi afleverer et resultat i højeste kvalitet, hver gang.

Spartling er en af de vigtigste opgaver i malerfaget. Spartling af vægge og lofter giver nemlig den jævne, fejlfrie overflade, hvilket i nogle tilfælde kan være strengt nødvendigt før malingen påføres.

Ved tapetsering eller opsætning af f.eks. glasvæv, glasfilt, m.m. anbefales det som regel altid en fuldspartling. Ved fuldspartling undgår man de små ujævnheder, der ellers har det med at træde frem i det færdige resultat.

Vi anvender næsten udelukkende Flüggers produkter, hvad enten det er bondevinduer der skal penselmales, Troldtekt-lofter eller listelofter, der skal sprøjtemales.

Med vores værksted og base på Nordfyn maler vi på Fyn og i Trekantområdet – kontakt os og få et godt uforpligtende tilbud på din opgave. Når du ringer til os kan du altid forvente at snakke med enten Diana eller René, ligesom du vil have kontakten med den samme igennem hele dit projekt.
Vælg Nykjærs Malerfirma for et professionelt håndværk i en stolt familievirksomhed, hvor du bliver mødt med åbne arme.

Vi kører primært på Fyn med daglig gang i Odense og i Trekantområdet – kontakt os og få et godt uforpligtende tilbud på din opgave.

Medarbejdere