Maling af lejlighed

Er du flyttet til eller fra en lejlighed, som skal males? Er det på tide at friske din lejlighed op med nogle nye, spændende farver? Eller skal du leje din lejlighed ud? Hos Nykjærs Malerfirma har vi kompetencerne til at sikre effektiv og professionel maling af lejlighed.

Hvis du for nyligt er flyttet i en ny lejlighed, ønsker du måske at sætte dit eget aftryk på dit nye hjem. Og det er nemmere, end du tror! Ved at bringe nogle nye farver ind i din lejlighed, kan du ændre hele lejlighedens identitet. Hos Nykjærs Malerfirma er du sikker på at få kyndig vejledning, så du kan udnytte din lejligheds fulde potentiale. Når vi i fællesskab har fundet de rigtige løsninger, maler vi lejligheden professionelt, så du kan være helt sikker på at karme, lister, stuk og alle andre detaljer i lejligheden står helt skarpt.

Skal du flytte fra din lejlighed? Få din lejlighed malet professionelt, så du undgår maling på gulvene, forkerte farver, eller andre småfejl, som i sidste ende kan komme til at koste dig dyrt. Nykjær Malerfirma har stor erfaring med maling af alle typer lejligheder, så du kan være sikker på at få godkendt lejligheden, når den skal overdrages.

Ønsker du en nymalet lejlighed, der gør dig glad, når du kommer hjem fra arbejde, eller vil du være sikker på, at lejligheden fremstår som ny, når nøglerne skal overdrages? Nykjær Malerfirma udfører effektiv maling af lejlighed med udgangspunkt i den bedste service og godt håndværk. Og vi gør det altid til den aftale tid og pris. Kontakt os på knappen nedenfor eller ring til René på 40 30 54 38 eller Diana på 61 20 10 73 for at høre mere om maling af lejlighed.

Skal du leje din lejlighed ud, og ønsker du at få den malet? Læs videre i næste afsnit eller kontakt os med det samme for at høre mere.

Til udlejeren: Maling af udlejningslejlighed

Nykjær Malerfirma tilbyder maling af lejeboliger og erhvervslejemål, så dine lejemål altid fremstår attraktive for nye lejere. Vi maler lejligheder med udgangspunkt i godt malerhåndværk og god service, så du kan være sikker på, at vores aftaler er klar til tiden. Og vi bruger kun den bedste maling, så vi kan sikre et flot, holdbart og allergivenligt resultat.

Vi maler også gerne erhvervslokaler, så det bliver en fornøjelse at byde virksomhedens gæster inden for. Og vi har meget erfaring med farvevalg, som kan understøtte virksomhedens identitet og skabe det ønskede udtryk. Hos Nykjær Malerfirma ved vi, hvordan inspirerende lokaler kan være med til at understøtte en god og sund virksomhedskultur.

Vil du have malet dine lejligheder inden de skal lejes ud, eller er det erhvervslokalerne der skal stå helt skarpt? Kontakt os i dag og få en god aftale om maling af lejemål! Det kan også være, at du ønsker en fast aftale om maling af erhvervslokaler og lejemål? Det kan vi også klare. Se mere på siden om malerservice til erhverv eller kontakt os for at høre mere.