Privat


Trænger hjemmet til et ansigtsløft, så vælg Nykjærs Malerfirma.

Vi løser maleropgaver både ude og inde og leverer en kompetent rådgivning om farvevalg, materialer og vedligeholdelse. Gennem farver og tapeter er du med til at give dit hjem personlighed.  Derfor står vi altid til rådighed for sparring om farvernes udtryk, farvesammensætninger og lysindfald.

Hvad enten det er facaden eller garagen, køkkenet, stuen eller entréen, der trænger til en kærlig hånd og en professionel malerpensel, så løser vi opgaven. Og vores produkter er af højeste kvalitet med hensyntagen til miljø- og allergivenlighed.

Vi har mange års erfaring med meget forskellige maleropgaver, og vi er også parate til at sætte kulør på dit hjem. Uanset om din opgave er en del af en større renovering eller et nybyg-projekt, eller om det er et mindre maleprojekt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har respekt for din ejendom og dine ejendele, og du kan være sikre på, at vi oprigtigt rådgiver dig til den bedst mulige løsning.

Få håndværkerfradrag.

Kontakt os med din opgave og få råd, vejledning og et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi maler på Fyn og i Trekantområdet - primært.

Like og følg os
på Facebook

Firmainfo


  • Nykjærs Malerfirma ApS
  • CVR: 38519352

Adresseinfo


  • Lindevej 20
  • 5474 Veflinge