Vi er nu 2 ejere med 6 svende, 2 lærlinge og deltids kontordame.

Om os


Hvem er jeg? Mit navn er Diana Nykjær. Min erfaring med malerverdenen ligger tilbage fra år 2002, hvor jeg startede som malerlærling.

Det er vigtigt for mig at give et flot og gennemført resultat. Jeg har en høj standard og er dygtig og effektiv til mit arbejde. Min stolthed omkring mit malerarbejde er vigtig for mig, og det er samtidig også din garanti for stor tilfredshed og kvalitet. På baggrund af mine mange års erfaring, har jeg også et godt øje for valg af farver og giver gerne rådgivning.

Spartling en af de vigtigste opgaver. Spartling af vægge og lofter giver nemlig den jævne, fejlfrie overflade, hvilket i nogle tilfælde kan være strengt nødvendigt før malingen påføres

Ved opsætning af f.eks. glasvæv, glasfilt, glat tapet m.m. anbefales det som regel altid en fuldspartling. Ved fuldspartling undgår man de små ujævnheder, der ellers har det med at træde frem i det færdige resultat.

Jeg bruger næsten udelukkende Flüggers produkter hvad enten det er bondevinduer der skal penselmales, Troldtekt lofter eller listelofter der skal sprøjtemales.

Jeg kører primært på Fyn og i trekantområdet - kontakt mig og få et godt tilbud på din opgave.

Like og følg os
på Facebook

Indhent et uforpligtende tilbud på dit projekt

Webform 1

Firmainfo


  • Nykjærs Malerfirma ApS
  • CVR: 38519352

Adresseinfo


  • Lindevej 20
  • 5474 Veflinge